De Album Top 100 aller tijden komt eraan!

Iedereen heeft lievelingsalbums, dierbare albums, albums om bij te ontspannen of om juist energie van te krijgen, albums voor feestjes en romantische momenten. Ronald Matthijssen van C-LinQ heeft maakt al tientallen jaren lijstjes van nummers, maar een heuse persoonlijke album top 100 was tot nu toe een te hoge berg. In september is het echter zo ver: op een speciaal daarvoor in te richten blog gaan we aftellen door meer dan 50 jaar muziekgeschiedenis.

Bij elk album past een verhaal, bij sommige zelfs meerdere verhalen. Volgers van het blog worden uitgenodigd om ook hun verhaal bij een van de noteringen te delen. Het moet een viering van de waanzinnig goeie muziek worden. Ga er alvast vanuit dat er volledig onbekende albums tussen zitten en onverwachte bestsellers die een plek in de eeuwige lijst van een eigenzinnige muziekliefhebber hebben gekregen. En: de nummer 1 kent minstens 99% van de mensheid gegarandeerd niet!

Met een album per dag wordt afgeteld tot 31 december 2014. Dan is er een jaar pauze en in 2016 verschijnt de volgende uitgave van de Top 100 van de beste nummers aller tijden. Ook die wordt begeleid met een blog!

  • C-LinQ op Twitter
  • C-LinQ op Facebook
  • Ronald Matthijssen op LinkedIN
  • C-LinQ op Blogger