Opleiding tot workshopleider: Informatiebijeenkomst 18 nov. a.s.

Stichting Levenskunst Apeldoorn is een organisatie voor en door mensen die te maken hebben (gehad) met dakloosheid, verslaving, psychosociale problemen of een beperking. In het project “Participatie samen beleven” (met ondersteuning van C-LinQ opgezet en gefinancierd) krijgen mensen met deze achtergrond een gedegen opleiding als workshopleider. Doel van het werk van de workshopleider is het stimuleren van dialoog in de wijk tussen de achterban van stichting Levenskunst en de Apeldoornse bevolking.

Op 18 november is er om 14u. een informatiebijeenkomst in het gebouw van Mudanthe (de Finse school) aan de Eksterweg in Apeldoorn. Als je mensen kent die voor deze opleiding in aanmerking komen, geef deze uitnodiging dan aan hen door!

opleiding-workshopleider

  • C-LinQ op Twitter
  • C-LinQ op Facebook
  • Ronald Matthijssen op LinkedIN
  • C-LinQ op Blogger